fredag 9 oktober 2009

Matte smider planer...

... har jag förstått :S

Hörde hur hon en dag sade att vi också skulle behöva ha en Sudden. Inte för att jag skulle få en lekkompis inte, utan för att ha en fyrbening som kunde valla in mig när jag tog lite för stora friheter. Har ni hört något så gräsligt! Jag kommer att gå ut i strejk om hon sätter den planen i verket :(

Nya rutiner vid mitt skällande har hon också infört? Nu låtsas hon inte om det längre (åja, hon missar ibland) för som hon sade till en väninna: - Det blir också en form av belöning då han alltid blir uppmärksammad genom sina skall. Nej, nu ska jag inte bry mig längre... Fortsättning följer: har en känsla av att jag kommer att vinna den ronden ;)

/ Salle

2 kommentarer:

Dinah sa...

Nej, hu, Salle.... Jag tyckte Sudden såg sträng ut med dig. Bäst du skärper dig så hon inte skaffar dig en vallare.
Ni verkar ju ha ett sånt gott förhållande matte och du och så håller du kanske på att sabba det.... Och tänk på att nya Sudden säkert ska ha ur dina mackor också.

Lis Elvinsson sa...

Jöss, gammelmatte, så långt har jag inte tänkt! Jag tycker jag får lite macka nu som det är ;)

Jag försöker faktiskt för det verkar som att hon ändå vinner "skall-ronden"? Det är ingen idé att skälla längre och i går var jag tyst fast vi mötte säkert fem fyrbeningar. Gissa om matte var stolt, speciellt när några av de andra två-beningarna fick jobba lite med sina fyr-beningar :)

Ja, jag får nog sluta skälla, komma på inkallning så att jag får äga matte helt för mig själv. Nja, jag konkurrerar redan med katterna men dem är trots allt bara katter...

Kram till dig / Salle