måndag 5 oktober 2009

Frihet under ansvar...

Hon tar sig två-beningen för i dag blev jag släppt lös fast hon visste att det var två andra hundar i skogen :) Jag hörde nog hur hon gick och mumlade: - Du måste lita på din hund, säger Sten. Du måste lita på din hund, och i dag verkade hon göra det ;)

Självklart uppförde jag mig exemplariskt. Jag hade nog kunnat tänkt mig att få ta en liten tur alldeles själv men när matte kallade på mig med sin ljuva (?) stämma :S så sprang jag direkt tillbaka till henne ;) Oj, vad glad hon blev. Det nästan lönar sig att lyda ibland :) eller för det mesta nu för tiden för hon blir så glad matmor (godis-matmor) min :)

Inget vidare väder var det i dag. Blåsigt med en kortare regnskur men vad gör det när vi är på väg ut för att fika :) I dag stannade vi på ett nytt ställe och fikade. Inte långt från det vanliga så på vägen hem gick vi dit och kastade lite pinnar. På vägen hem fick jag dessutom söka upp tappad vante igen så nu börjas det. Att människan inte kan hålla reda på sina saker? Det är tur att hon har mig ;)

Kvällspromenaden var en helt underbar tur på två timmar: helt fri utan band, månljust och lagomt kyligt. Livet kan inte vara bättre och både matte och jag njuter till fullo när vi får ha det så :)

/ Salle

1 kommentar:

kulan sa...

Vad duktig du är Salle. Tänk vad man kan lura dessa tvåbeningar genom att göra som de vill, då blir det massor av godis...
Puss på dig sötnos
kulan