lördag 26 september 2009

Det var inte så farligt...

... som jag hade väntat mig ;) Redan på kvällen så fick jag springa okopplad igen så ovädret drog förbi snabbt, tack o lov ;)

I dag har vi haft en ljuvlig dag. Bad nere i sjön på morgonen med skogstur efterpå. Matte tror att jag ska hinna bli av med all sand på det sättet men ack så hon bedrar sig, varje gång :)

Cykeltur mitt på dagen som gick över all förväntan trots att skottsalvorna ljöd samtidigt. Nu skulle vi inte längre än till affären (3 km) men det räckte gott och väl.

Märgben blev det när vi kom hem och det är så himla gott. Tvåbeningen hade gömt det i en låda som jag inte var van att hitta något i så jag blev lite förvirrad ett tag.

Kvällsturen gick igen ut i skogen och lös fick jag vara även i kväll, tills vi mötte Nisse. Matte såg inte att det var han som kom så hon kopplade mig för säkerhets skull men släppte mig senare så att vi kunde leka lite.

Nisses matte berättade att efter leden vi går så skall det ligga ett björnide, som dessutom har en hyresgäst varje vinter. Det satte lite griller i huvudet på matte tror jag? Själv är jag inte riktigt säker på vad det innebär men jag kanske får träffa vederbörande något tag? Det kanske blir en trevlig lekkompis ;)

Ha det gott alla / Salle

Inga kommentarer: